Articole recente

Comentarii recente

Tu comentezi, eu te urmaresc


Mai bine zis Google te urmareste, daca lasi un comentariu pe blogul meu. Cel putin de ieri, pentru ca am sters codul nofollow in favoarea voastra.

Dar care-i treaba cu nofollow asta?

Pentru cei care nu stiu, majoritatea blogurilor au implementate un cod ce se numeste nofollow, ceea ce in romeneste insemna "sa nu urmaresti". Acest cod a fost inventat pentru a opri spam-ul in comentarii, dar a facut mai mult rau decat bine prin faptul ca n-a lasat robotii Google sa urmareasca linkul acelora care fac comentarii. Asta inseamna ca daca cineva comenteaza, nu primeste acele beneficii, pe care de obicei ar primi daca robotii motoarelor de cautare ar urmari. Ceea ce nu-i corect. Cineva zicea ca seamana cu faza ca si cand ai taia mana cuiva drept multumire ca a facut un comentariu.

Asa ca am ajuns la concluzia ca trebuie sa elimin

Ceea ce iti recomand si tie, daca ai un blog si inca n-ai facut-o. Pur si simplu trebuie, pentru ca nu te ajuta cu nimic, nu iti opreste spam-ul prin simplul fapt ca majoritatea modereaza comentariile manual.

Si ce este chestia U comment I follow?

U comment I follow este o miscare internationala a bloggerilor inventat (daca pot spune asa) de Randa Clay pentru a fi mai usor socializarea si pentru a se simplifica legaturile intre bloggeri. Cand aterizezi pe un blog ca si asta, avand logo-ul U comment I follow poti sa fii sigur, ca daca lasi un comentariu cu linkul blogului sau sit-ului tau, Google sau celalalte motoare de cautare te vor urmari si prin urmare iti va creste Page Rank-ul tau, pentru ca motoarele iti vor considera linkul, ca fiind o recomandare din partea blogului respectiv.

Dar nu trebuie uitat ca acest lucru functioneaza numai daca comentariul se relata la postul respectiv. Eu personal cred ca aceasta chestie are un potential enorm si cu cat mai multi bloggeri se alatura acestei miscari, cu atat va creste traficul si calitatea blogurilor mai mici.

Deci, daca vrei sa ai si tu mai multe linkuri externe, care sa arate spre tine si vrei ca si Page Rank-ul tau sa creasca, te invit sa lasi mai multe comentarii pe acest blog. Si daca nu ai dezactivat codul nofollow inca, sa nu tragi de timp, informeaza-te si rezolva-ti treaba pentru ca merita. Si eu voi lasa comentarii la tine.

Iata cateva butoane, pe care poti sa folosesti, daca te alaturi cumva acestei miscari.









Daca ti-a placut articolul aboneaza-te la RSS RSS Feed sau prin email Feed Email

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).