Articole recente

Comentarii recente

Blog trafic tip #4 - Scrie parca ai vorbi unui prieten


Nu exista nimic mai rau cand citesti un blog fara personalitate. Am observat ca oamenilor ii plac blogurile care nu sunt artificiale, adica au ceva din personalitatea oamenilor aflati in spatele acestora.

Chiar daca ai un blog tematic, cam 10 % din continut trebuie sa reflecte personalitatea ta. In acelasi timp este important cand scrii orice post, sa nu fie plictisitor, ci incearca sa fie interesant si usor de citit.

Scrie, ca si cum vorbesti. Scrie parca ai vorbi cu cel mai bun prieten al tau. Nu incerca sa folosesti cuvinte pe care trebuie sa cauti in dictionar. Foloseste limbajul de fiecare zi si personalitatea ta va fi reflectata. Primul pas spre construirea unei relatii cu cititorii este sa-l lasi ca personalitatea ta adevarata sa se reflecte in articolele tale.

Oamenilor ii place sa citeasca bloguri scrise in stil conversational. Ei nu vor sa citeasca cuvinte lungi si fraze greu de inteles. Ii place cand vorbesti direct cu ei, ca si cum ai fi un prieten de a lor. Scrie in asa fel ca si cum ai avea un singur cititor.

Avand o personalitate unica, vei avea mai mult trafic de la oamenii care au spus si altora despre blogul tau, decat cu orice alta tehnica de crestere a traficului.



Daca ti-a placut articolul aboneaza-te la RSS RSS Feed si prin email Feed Email

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).