Articole recente

Comentarii recente

Blogging-ul pentru profit incepe cu un plan de lunga durata


Multi oameni viseaza sa castige existenta devenind blogger. Acest vis nici nu este chiar asa de greu de atins pentru aceea, care au inteligenta, bunavointa de a lucra tare si o cunoastere de baza a technologiei de blogging. Totusi, foarte putini sunt aceea, care chiar ajung sa culeaga acel profit visat din blogging.

De cele mai multe ori acesti oameni n-au succes din doua motive. In primul rand au niste asteptari nerealiste in ceea ce priveste cresterea numarului de cititori si suma castigata, iar cand aceste asteptari nerealiste nu se implinesc dezamagirea poate sa darame dorinta de a continua. In al doilea rand multi cad in capcana neplanificarii. Daca vrei sa castigi bani din blogging, cheia succesului este crearea unui plan realistic de lunga durata si sa te tii de ea.

Pentru a avea succes in blogging-ul pentru profit, cel mai important lucru este un numar mare de cititori. Cu cat este mai mare traficul, cu atat mai multi o sa plateasca pentru reclame. Totusi, cultivarea acestori vizitatori de care ai nevoie pentru a avea profit, nu este usor. In timp ce in fiecare zi apar mai multe bloguri, o idee buna si un stil de scris deosebit nu-ti mai ajunge pentru a atrage atentia. Ai nevoie de o promovare efectiva a blogului.

Mult prea multi bloggeri consuma timpul lor pretios cu scrierea posturilor, dar isi lasa foarte putin timp pentru promovare. Un lucru e sigur. Actualizarea frecventa este un mod foarte bun de a mentine blogul la un nivel inalt in directoarele de bloguri sau in motoarele de cautare pentru bloguri ca technorati, si odata ce cititorii stiu ca blogul tau este actualizat frecvent, o sa se intorca regulat.

Totusi, nu conteaza de cate ori actualizezi blogul, daca nu-ti citeste nimeni. Deci, nu merita sa fii zgarcit cu timpul alocat promovarii. Pentru ca visul tau de full time blogger sa devina realitate, incearca sa reduci numarul posturilor, iar foloseste acel timp castigat pentru a atrage cat mai multi vizitatori prin schimb de linkuri, contacte in comunitatea de bloggeri si urmarirea unori metode deja functionale de generare de trafic.

Desigur, chiar daca esti un geniu in marketing sau chiar daca ai o idee nemaipomenita, succesul n-o sa vina peste noapte. Construirea acelei baza de cititori de care blogging-ul pentru profit are nevoie, iti ia timp. In cele mai multe dintre cazuri, chiar mult timp. Parerea mea este ca iti trebuie cel putin un an la noi (dar si afara) pentru a scoate profit.

Incearca sa fii decis, comis in tot acest timp de construire a proiectului, si sa nu te dai batut prea devreme. Ca sa fii motivat trebuie sa definesti niste teluri clare in ceea ce priveste actualizarea blogului, numarul vizitatorilor pe o anumita perioada iar daca te tii dupa acest plan rasplateste-ti pe tine insuti.



Daca ti-a placut articolul aboneaza-te la RSS RSS Feed sau prin email Feed Email

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).