Articole recente

Comentarii recente

Tot ce ai nevoie pentru a crea carti electronice profesionale cu o singura apasare de buton


Daca te uiti dupa metode etice de a face bani pe internet, atunci crearea produselor informatice ar fi metoda cea mai potrivita pentru tine. Cu zi ce trece apar si la noi carti electronice cu teme diferite si interesante incepand de la secretele afacerilor online, consultanta in afaceri, investitii financiare, dresaj canin si pana la promovarea sit-urilor prin google.

Aceste ecarti apar fiindca sunt cautate. Si cand un produs este cautat inseamna ca are piata, ceea ce conduce la bani si afaceri bune. Daca cauti oportunitati de afaceri, trebuie macar sa incerci asta. Si de ce zic ca trebuie sa incerci? Pentru ca acum iti ofer gratuit o unealta cu care poti crea propria ta carte electronica profesionala cu o singura apasare de buton.

Este vorba de programul de editare carti electronice in format PDF eWriter Pro cu drepturi totale de revindere, care se vinde pe internet de la 5$ pana la 37$ si pe care eu iti ofer gratuit.

Uita-te putin la cateva caracteristici al acestui program:
- Poti crea propriul tau continut direct in program sau poti copia textul editat in MS Word.
- Poti introduce linkuri active catre sit-ul tau sau adresa de email.
- Poti proteja cu password documentele PDF realizate.
- Poti opri functia copy/paste pentru a preveni furtul documentului.
- Poti introduce imagini.
- Poti adauga automat numere de pagini si footers pentru cartea sau raportul tau.
- Poti administra, depozita si categoriza toate cartile, articolele, rapoartele si lucrarile neterminate direct in program.
- Poti crea un numar nelimitat de documente PDF fara nici o restrictie sau nustiu ce fel de reclame.
- Nu trebuie sa furi Adobe Acrobat.


Daca te intereseaza, descarca acest program cu drepturi totale de revanzare fara sa platesti un ban. Totusi am avea o rugaminte, daca tot am lucrat atata sa nu fie degeaba. Te asi ruga sa pui un link pe blogul sau sit-ul tau catre mine. Cred ca merita, nu?



Daca ti-a placut articolul aboneaza-te la RSS RSS Feed si prin email Feed Email

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).