Articole recente

Comentarii recente

Cum sa-ti construiesti propriul tau imperiu Google AdSense ? -1-

Introducere

Probabil ca ai auzit multe despre Google AdSense, dar nu esti sigur ca stii cu adevarat ce este. Ei bine, este unealta cea mai fierbinte cu care poti castiga bani online fara sa faci prea mari eforturi. Daca ai citit cartea lui Robert Kiyosaki, “Tata bogat, tata sarac” stii deja ca venitul pasiv este cel mai bun soi de venit pe care o poti avea.

Venitul pasiv este acel venit pentru care lucrezi odata, si esti platit flux continuu. Stiu ca suna putin cam o schema din aia de imbogatire rapida, dar chiar exista venit pasiv. De fapt fiecare milionar in dolari pe glob foloseste puterea venitului pasiv, pentru ca banii sa curga si in timpul cand ei sunt in vacanta sau cand nu mai au chef de munca.

Cel mai bun exemplu de venit pasiv in lumea reala sunt afacerile imobiliare. Cand esti proprietarul unui bloc de apartamente si angajezi un administrator si o echipa de intretinere, care sa aiba grija de imobil si sa colecteze chiria, nu ai altceva de facut, decat sa incasezi cecurile.

Desigur, venitul pasiv nu devine o realitate peste noapte si nu toata lumea o sa aiba parte de ea. In cazul proprietarului de bloc, primadata are nevoie de bani, timp si de cunostiinta pentru a construi afacerea respectiva. Trebuie sa infiinteze o firma, dupa care sa gaseasca o cladire, pe care sa cumpere, sa renoveze si in sfarsit sa angajeze echipa de intretinere si administratorul. Dar dupa ce toate aceste lucruri sunt puse unul langa celalalt, cecurile incep sa vina neincetat si fara efort.

Ei bine, Google Adsense este echivalentul online al acestuia. Trebuie sa investesti un pic din timpul tau pentru a invata despre ea, dar odata ce ai pus-o laolalta, poti sa te uiti inainte si sa astepti sa vina cecurile. Sau daca esti online in totalitate, sa vezi banii curgand in contul tau PayPal.

Deci, ce este Google Adsense?

Google AdSense este o metoda destul de simpla pentru proprietarii sit-urilor de orice fel si marime de a insera anunturi relevante Googla in paginile lor cu continut, si in final sa castige bani.

Pentru ca anunturile Google AdSense se relata la continutul pentru care vizitatorii au vizitat sit-ul tau, sau se potrivesc foarte bine la caracteristica si interesul vizitatorilor pe care continutul il atrage, ai posibilitatea sa imbunatatesti paginile tale cu continut si sa faci niste bani seriosi.

Deci, ce fel de anunturi o sa publici? Acuma vine partea buna – nu trebuie sa decizi tu. Google decide in locul tau. Adsense intotdeauna livreaza anunturi relevante, care sunt tintite precis – pe fiecare pagina in parte – catre continutul pe care vizitatorii tai o gasesc.


De exemplu, daca ai o pagina in care povestesti despre catelusul tau, Google o sa-ti trimita anunturi legate de caini ca: petshops, mancare pentru caini, carti despre caini etc… ai prins ideea?

Daca decizi ca vrei sa adaugi o cutie de cautare Google la sit-ul tau, atunci Adsense va trimite anunturi relevante tintite si catre rezultatele cautarilor in Google. Un lucru pe care trebuie sa stii neaparat este ca Google nu are criterii stricte de acceptare in programul Adsense, nici cerinte minime de trafic. Singurul criteriu pe care totusi au, este cerinta de “continut acceptabil”.

Google AdSense a zis ca sunt seriosi in atragerea siturilor cu continut de calitate, si din aceasta cauza permit membrilor Adsense numai un singur fel de reclama per pagina. Aceasta inseamna ca nu poti folosi si bannere si skyscrappers (anunturi verticale lungi-zgarienori-).

Dupa ce te au acceptat in Google Adsense, vei avea posibilitatea sa primesti anunturi Google pe orice sit sau blog pe care detii folosind acelasi cod.

Dar inainte sa te inscrii, ar trebui neaparat sa citesti Termenii si Conditiile legate de Adsense.



Daca ti-a placut articolul aboneaza-te la RSS RSS Feed sau prin email Feed Email

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).