Articole recente

Comentarii recente

Blog trafic tip # 5 - Sa postezi regulat, dar nu exagerat de mult


Pentru a mentine interesul motoarelor de cautare, sit-urilor de ping si mai ales cititorilor tai, trebuie sa postezi regulat. Daca din anumite motive nu postezi regulat, toti vizitatorii care ajung la tine, vin inapoi de cateva ori si daca nu gasesc continut proaspat, isi vor pierde interesul fata de blogul tau.

Ar trebui sa postezi cel putin odata pe saptamana, dar de doua sau de trei ori ar fi si mai bine. Totusi, parerea mea e ca daca ai posibilitatea, cel mai bine este sa postezi in fiecare zi. Dar sa ai grija, nu cumva sa postezi toata ziua, pentru ca oricum vor fi citite ultimele doua posturi, iar pe de alta parte, motoarele de cautare o vor considera spam.

O alta chestie ar fi sa faci un program de posting saptamanal. Si eu am citit undeva desre asta, cica ajuta mult. Si pe tine, ca o sa stii cam din ce sa te pregatesti, si pe cititorii tai, pentru ca o sa stie la ce sa se astepte.



Daca ti-a placut articolul aboneaza-te la RSS RSS Feed sau prin email Feed Email

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).