Articole recente

Comentarii recente

Social Bookmarking Plugin pentru Wordpress


Krakiun zicea, ca din lipsa de ocupatie si inspirat de alte situri de afara, s-a apucat sa modifice un plugin pentru wordpress interesant si mai ales foarte folositor. Poate ca ai vazut si tu de multe ori pe blogurile straine la sfarsitul posturilor o chestie numita social bookmarking, prin care cititorii pot trimite articolul respectiv la sit-urile de social bookmarking de genul digg.com, stumbleupon etc.

Na, eu vorbesc de plugin-ul acela adaptat la sit-urile de social bookmarking romanesti. Daca instalezi plugin-ul respectiv, cititorii tai vor avea posibilitatea sa-ti trimita articolele tale la urmatoarele sit-uri de acest gen din Romania:

  1. Ghidoo.ro
  2. Voxro.com
  3. FireBlogs.ro
  4. Digg.ro
  5. Sapa.ro
  6. Wins.ro
  7. DiggMe.ro
Folosirea acestui plugin iti aduce mai multe avantaje. Aici asi vrea sa mentin numai cateva: in primul rand iti creste traficul iar in al doilea rand iti permite publicarea rapida a articolelor pe siteuri romanesti. Pacat ca deocamdata functioneaza doar pe wordpress, dar Krakiun a promis ca face tot posibilul ca sa adapteze si la Blogger. Abia astept, pentru ca si eu adaug articolele mele la aceste sit-uri, dar deocamdata manual. Ceea ce inseamna mult timp. Eu zic ca merita incercat.



Daca ti-a placut articolul aboneaza-te la RSS RSS Feed sau prin email Feed Email

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).