Articole recente

Comentarii recente

De Valantine's Day o carte de finante personale de 24.95 $ - cadou

Da, ai vazut bine titlul. Si eu am fost mirat azi dimineata, cand citeam feed reader-ul, pe cind un titlu mi-a sarit in ochi.


Vad ca de Valantine's Day binecunoscuta Oprah (cine n-a auzit de ea, este o femeie de succes miliardar in dolari si are un show de televiziune transmisa si la noi de Euforia TV) si invitata ei la show, Suze Orman dau cadou pentru descarcare ultima carte a ei (adica al lui Suze), care in mod obisnuit costa 24.95 $ si este intitulat Women&Money.


Cartea are ca subiect finantele personale si este scrisa pentru femei (cum si titlul sugereaza), dar dupe ce am citit deja cateva pagini, pot sa zic ca nu strica deloc nici la barbati. Asa ca va recomand cu caldura. Atentie insa. Descarcarea e limatata in timp si daca nu te grabesti, poti sa ramai fara ea. Termenul limita de descarcare este seara zilei de Valentin (Valentine's Day), adica 14 februarie, ora locala SUA.

Descarca de aici sau click dreapta imagine carte si Save as...

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).