Articole recente

Comentarii recente

Introducere in marketing-ul online


Daca ai o afacere si vrei sa ai rezultate de succes si pe internet, trebuie sa fii un ganditor creativ cu idei noi. Internetul este locul perfect pentru afacerile mici de a realiza campanii de marketing. Folosirea internetului pentru publicitate este extrem de efectiv din punctul de vedere financiar prin faptul ca este masurabil si tintit catre oamenii pe care vrei sa-l atingi. Internetul iti permite sa fii competitor si sa iesi castigator.

Cu aceste articole din categoria marketing pentru incepatori o sa arat ce ai nevoie de a scoate cat mai mult din sit-ul tau web si sa-l faci o resursa in care clientii tai pot sa aiba incredere. In acelasi timp o sa inveti si cum sa faci rost de mai multi clienti, care sa-ti viziteze sit-ul. Scopul principal al acestor articole sunt de a te invata care sunt cele mai eficiente tehnici de marketing online pentru afacerea ta. Cateva lucruri despre care o sa scriu in articolele urmatoare sunt:

· Cum sa proiectezi sit-ul tau ca sa atragi clientii de care ai nevoie.
· Cum sa atingi clientii prin email marketing.
· De ce este important co-branding-ul?
· Cum sa alegi cei mai potriviti parteneri online.
· Cum sa creezi continut personalizad in asa fel incat clientii tai sa te viziteze frecvent.
· Cum sa te faci recunoscut ca expert in industria.
· Cum sa folosesti bugetul tau marketing fara sa cheltuiesti prea mult.

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).