Articole recente

Comentarii recente

Marketing prin afiliere - cum incepem?


Intrarea in afacerea numita afiliere sau asociere este destul de simpla, dar de prea multe ori, oamenii cred gresit ca este mult mai simplu, decat e in realitate. De cele mai multe ori, singurul lucru care trebuie sa faci ca sa sa te alaturi unui program de afiliere este completarea unui formular. Aceasta este partea mai usoara al afaceri. Dar este si altceva de facut, daca chiar vrei sa ai succes.

Primul obiectiv este gasirea unei piete de nisa profitabila. Si acest lucru poate sa fie simpla prin folosirea motorului de cautare Google sau prin citirea unor reviste. Hai sa incepem cu Google. Fa o cautare pentru oricare dintre subiectele tale preferate. Interesul in acel lucru cu care ai speranta sa castigi e destul de important, mai tarziu o sa-ti explic de ce. Fa o lista cu acele chestii care te intereseaza si fa o simpla cautare in Google pentru fiecare subiect in parte.

Sa ai in vedere anunturile sponsorizate. Acestea iti vor spune ca banii sunt cheltuiti pe aceasta piata. Acuma gandeste-te putin logic. Ca o persoana in afaceri, ai cheltui bani pe publicitate, daca nu ai castiga in urma acestora? Sunt sigur ca nu. Deci, daca exista anunturi sponsorizate -platite- pentru un anumit subiect in Google, banii sunt cheltuiti in aceasta nisa, ceea ce inseamna ca exista si profit.

Aceasi chestie este valabila si pentru reviste si magazine. Fa o vizita la librarie si uita-te la ultimele trei numere al revistei tale favorite, in al carui subiect esti interesat. Uita-te la anunturi si reclame. Apar aceleasi anunturi? Daca raspunsul este da, atunci inseamna ca piata respectiva este una profitabila iar tu esti gata sa mergi inainte.

Dar care-I treaba cu competitia? Poate pui aceasta intrebare. Pai ce sa fie. Daca ne uitam la statistici, 90% dintre oamenii care se inscriu intr-un program de afiliere, nu fac nivic pentru a promova produsul respectiv. Iar dintre cei 10% care fac 90% o fac gresit si nu castiga prea multi bani. Deci competitia s-a micsorat in marime foarte mult. Concentreaza-te pe promovarea produselor sau serviciilor respective si lasa ca competitia sa faca griji din cauza ta.

Odata ce ai ales piata sau nisa, esti aproape gata de a incepe, dar mai sunt cateva lucruri pe care trebuie sa faci ca sa te numesti affiliate marketer . In primul rand trebuie sa fii sigur ca ai toate uneltele si mijloacele necesare. Dupa ce trebuie sa gasesti cele mai bune programe la care sa te afiliezi, sa intelegi termenii si conditiile impuse de acestea, iar in final trebuie sa stii dintre care sa alegi.

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).