Articole recente

Comentarii recente

De ce sa folosesti Google Adwords?


Dupa anumite estimari, aproape 80 % dintre internauti folosesc reteaua Google. Deci, nu e de mirare ca foarte multi proprietari de sit-uri web care fac reclama online, aleg metoda de promovare prin Google Adwords. Fapt remarcabil din cauza ca Google a fost infiintat doar in 1998.

In timpul acela Alta Vista si Yahoo erau greii motoarelor de cautare. Dar intr-un timp asa de scurt Google s-a stabilit ca cel mai folosit motor, devenind lider pe intreg spatiu virtual.

Alegerea cuvintelor potrivite

Serviciul Adwords are succes din cauza ca reclamele apar in ordinea celor mai relevante rezultate obtinute de utilizatorii care fac cautari. Acesti utilizatori primesc ce isi doresc si de ce au nevoie.

Si mai important este pentru cei care fac reclama, ca daca anuntul lor ajunge pe un loc inalt in ranking, ei platesc un pret mai mic pentru aceste reclame. Iar daca anuntul ajunge pe un loc mai scazut, platesc mai mult. Daca aceste anunturi nu primesc nici un click devin inactive in motoarele de cautare. Din aceasta cauza alegerea cuvintelor potrivite este foarte importanta.

Aceea care aleg programul Google Adwords au posibilitatea de a alege acele cuvinte care o sa formeze reclama propriuzisa.

Acest lucru este esential, pentru ca alegerea potrivita a cuvintelor o sa rezulte o gramada de trafic catre pagina acelui, care face reclama. Iar traficul este cel mai important lucru in lumea comertlui electronic, pentru ca toti stiim ca traficul mare inseamna un potential mai mare de castig.

Greseala in reclama

Cateodata se intampla ca o persoana alege cuvinte cheie care n-au nici o legatura cu tema si continutul sit-ului. Iar rezultatul este ca aceste pagini nu primesc nici un click si se duc jos pe ranking. Cand se intampla acest lucru, persoana responsabila pentru anunt primeste o notificare prin email despre rezultatele slabe, si este rugat sa remedieze problema pentru a avea o campanie reusita si mult mai efectiva. Daca aceasta persoana nu actioneaza si anuntul aduce rezultate slabe in continuare, anuntul va fi suspendat.

Beneficii

Prin plasarea unui anunt pe Google poti evalua valoarea de piata a afacerii tale online pentru ca iti sunt furnizate niste date statistice foarte importante, incepand de cate ori apare anuntul tau in motorul de cautare pana la numarul de click-uri primite pe anuntul respectiv.

Cei care fac reclama o sa aiba o imagine mai clara despre afacerea lor bazata pe aceste informatii. Iar aceea care vor sa faca profit prin aceste anunturi Adwords o sa aiba numai de castigat.

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).