Articole recente

Comentarii recente

Cum sa incepi o afacere online ?


Boom-ul dot.com al anilor 90 a permis unei multimi de oameni sa faca bani de pe urma cresterii disponibilitatii si popularitatii internetului, dar cand acesta a incetat, au fost multi care in loc sa fie platiti, au ajuns sa datoreze bancii o mica afacere. Cei care au reusit sa profite au fost acei care au inceput o afacere online fara sa ia un imprumut de la banca. Probabil ca unii dintre ei si-au folosit propriile economii sau suma de care dispuneau pe cartea de credit, dar totusi, ei au investit numai atat cat au apreciat ca pot sa piarda.

In prezent, potentialii intreprinzatori online ezita mult mai tare sa mearga la banca si sa ceara fonduri pentru a-si finanta afacerile. Ei au invatat din greselile altora, si sunt probabil asa de limitati de posibilitatile lor financiare incat o cheltuiala lunara in plus le-ar putea aduce falimentul. Cei care nu vor recurge la imprumuturi bancare pentru a investi intr-o afacere online sunt si cei care vor avea oportunitatea de a incerca si alta data. Ceilalti, care pot avea sau nu succes, vor avea nevoie de cativa ani buni pentru a-si reveni dupa un esec.

Important este sa intelegi ca nu trebuie sa incepi o afacere online cu un imprumut. In schimb, exista alte metode de a-ti finanta ambitiile, metode care ar putea fi mai sigure pe termen lung. De exemplu, vei avea nevoie de un calculator bun, precum si cele mai noi programe pentru a-ti face prezenta cunoscuta pe internet. Desi este tentant sa cumperi cel mai nou produs de pe piata, intereseaza-te prima oara daca nu poti imbunatati ce ai deja.

De obicei vei putea realiza aceasta la o fractiune din costul unui nou sistem. Daca, in schimb, e indicat schimbarea calculatorului, asteapta perioada promotiilor speciale si profita de ea. Calculatoare reparate sau la mana a doua, care se gasesc pe multe dintre site-urile de licitatii, sunt de asemenea o idee buna. De asemenea, nu-ti fa griji pentru un birou unde sa lucrezi. Un dormitor de rezerva e perfect pana cand incep sa-ti vina banii.

E important sa nu cheltuiesti pe ceva ce nu-ti creste profitul afacerii.

Astfel, daca creezi si vinzi carti in format electronic, un birou e inutil. Toate operatiile pe care le faci se pot realiza cu un buget minim pana cand iti permiti ceva mai elegant. Desi e tentant sa ceri bani de la banca, nu uita ca va trebui sa-i dai inapoi, indiferent ce faci. Astfel, e mai sigur sa incepi o afacere online fara se iei un imprumut, deoarece fiecare etapa a afacerii o vei putea finanta cu profitul etapei precedente.

Sursa articolului: Paragraf.ro

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).