Articole recente

Comentarii recente

Blog trafic tip #2 - Creaza continut care ofera oamenilor un plan de actiune


Vrei sa ai oameni, care nu numai citesc blogul tau, dar si urmeaza sfaturile tale orbeste si devin clientii tai? Nu glumesc, oamenii te vor urma si vor face ceea ce propui, daca zici cum trebuie. Numai trebuie sa-i spui exact cum sa faca. Aceasta este cea mai buna idee, in special daca vrei sa racolezi oameni pentru programul de afiliere prin blogul tau.

Fiecare post pe care-l scrii ar trebui sa fie cumva o chemare la actiune pe care cititorul trebuie sa o faca.

Cu alte cuvinte, fiecare idee pe care o imparti trebuie conceput in asa fel incat sa fie usor de implementat in afacerea lor imediat.

Nu mai stiu exact unde, dar imi amintesc ca am citit undeva ca cea mai buna metoda de a vinde un produs propriu sau afiliat, mai ales pe internet, esta sa dai oamenilor un plan pe care-l pot urma si implementa foarte usor si sa oferi si resursele cu care o pot face.

Multi oameni scriu carti electronice, articole sau bloguri care sunt foarte informative dar nu prevand cu adevarat ceea ce incearca sa promoveze.

Prin oferirea cititorilor a unui plan pe care o pot urma dupa ce au citit articolul tau, o sa primeasca si o stimulare pentru cumpararea produselor recomandate de tine.

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).