Articole recente

Comentarii recente

In ce scopuri sunt create eCartile?


Te rog nu rade de mine. Stiu ca eCartile sunt scrise pentru a fi citite.

Dar, mai stiu si ca autorii lor pot avea diverse motive pentru care doresc sa le fie citite eCartile. In cele ce urmeaza iti voi enumera cateva dintre acestea:

Realizarea de eCarti in scopul promovarii propriei afaceri

eCartile care promoveaza afacerea, produsul sau serviciul oferit sunt de fapt adevarati agenti comerciali care lucreaza 24 de ore din 24, fara a emite vreo pretentie.

Cu ajutorul acestora se poate expune cat mai complet oferta, se pot sublinia beneficiile, avantajele acesteia, se pot puncta elementele care o diferentiaza fata de cea a concurentei etc.

Realizarea unei eCarti sub forma unui catalog cu produsele oferite

O modalitate eficienta si mai putin costisitoare pentru prezentarea catalogului cu produsele oferite este realizarea si distribuirea acestuia in format electronic.

Acesta permite actualilor si potentialilor clienti sa afle mai multe detalii despre oferta firmei ori de cate ori doresc, catalogul fiind instalat direct pe computerul lor.

Si findca nu costa atat de mult cat ar costa varianta lui tiparita, produsele pot fi prezentate mult mai detaliat.

In plus, prin includerea unui formular de comanda in interiorul catalogului, comandarea produselor devine mai comoda. Clientul nu trebuie decat sa isi aleaga produsele dorite si sa se conecteze la Internet pentru a trimite formularul de comanda!

Realizarea unei eCarti in scopul promovarii propriului site

Aceasta este una din cele mai bune metode de a genera trafic la o pagina de internet. De ce?

Ei bine, navigatorii, cel mai adesea, cauta prin web informatii despre diverse domenii care prezinta interes pentru ei.

Prin oferirea unei eCarti gratuite continand informatii legate de tema sitului promovat, se vine practic in intampinarea celor interesati. O astfel de eCarte poate fi citita in liniste offline si se poate raspandi asemenea unui virus, dar cu efecte pozitive atat pentru webmaster cat si pentru cititor.

Si nu uita: nimeni nu intoarce spatele unei oferte gratuite, mai ales daca aceasta este de mare interes!

Realizarea unei eCarti cu arhiva ziarului electronic

In acest mod cei care publica ziare electronice pot oferi posibilitatea consultarii offline a articolelor publicate in ziarul electronic pe care il editeaza.

Compilarea sitului intr-o eCarte

Daca un site contine multe informatii este indicat sa se realizeze o eCarte care sa permita cititorului parcurgerea acestora in liniste, netulburat de nenumaratele reclame online si nestresat de costul accesului la internet!

Realizarea unei eCarti sub forma unui manual

Cartile in format electronic pot fi folosite pentru educarea elevilor, studentilor, pentru asigurarea instruirii angajatilor unei firme, pentru prezentarea modalitatilor corecte de folosire a unui produs etc.

Realizarea unei eCarti in scopul obtinerii unui profit

Realizarea unei eCarti si vinderea acesteia pe internet este o afacere usor de demarat si cu o rata a profitului mare.

Aceasta enumerare se incheie aici, desi recunosc ca nu este completa.

Intentia mea a fost sa te ajut sa iti faci o impresie despre numeroasele utilitati pe care le pot avea eCartile.

Multiplele utilizari reprezinta doar un aspect care a determinat succesul de care se bucura eCartile in ziua de azi. Cel de-al doilea aspect il reprezinta avantajele pe care acestea le ofera. Si nu sunt deloc putine sau nesemnificative.

Guest post de Carmen - editor NetProfit.ro



Daca ti-a placut articolul aboneaza-te la RSS RSS Feed sau prin email Feed Email

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).