Articole recente

Comentarii recente

De ce ai nevoie pentru a incepe publicarea unui eZine?


Publicarea unui eZine (newsletter, email magazin) propriu poate fi mult mai simplu, decat ai imagina. Deoarece necesarul de baza de care ai nevoie cu adevarat, cand e vorba sa incepi publicarea propriului tau newsletter electronic este o gramada de continut, un sistem de autoresponder si un sit web sau blog.

Continut

Poti compila continut pentru saptamani intregi inaintea publicarii acestora. De exemplu, poti crea 100 de sfaturi scurte intr-o singura zii pentru ca apoi sa imparti in cate zece mesaje saptamanale. Cu alte cuvinte, poti sa pregatesti mesajele tale pentru 10 saptamani intr-o singura zi!

Auto responder

Sistemul tau de autoresponder este una dintre bunurile tale cele mai importante. Ai nevoie de acest sistem pentru a trimite mesaje si newsletter-ul propriuzis catre abonatii tai si pentru a depozita datele acestora. Asi vrea sa recomand cateva autorespondere cu care sa incepi. Prima ar fii FreeAutobot pe care o folosesc de cativa ani si mi se pare destul de bun, daca luam in considerare faptul ca e gratis. O alta ar fi GetResponse.com sau aWeber.com.

Website sau blog

Vei fii surprins pentru ca sit-ul sau blogul este un component optional cand e vorba de publicarea unui eZine. Pe scurt, exista editori care publica newsletter-ul lor fara a avea un sit web sau un blog. Dar desigur, a avea propriul tau sit poate oferi un avantaj grozav, ca cresterea numarului de abonati si indexarea newsletter-ului tau de catre motoarele de cautare.

Aceste sunt lucrurile de care ai nevoie cu adevarat cand vrei sa incepi publicarea newsletter-ului propriu. Nu subestima aceste nevoi minime, deoarece multi editori de eZine au succes in ziua de azi, doar cu un autoresponder si continut fara a avea un sit web. Si sunt sigur ca si tu poti avea succes!



Daca ti-a placut articolul aboneaza-te la RSS RSS Feed sau prin email Feed Email

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).