Articole recente

Comentarii recente

Sistem de plati online prin sms pentru sit-uri mici




Asi vrea sa recomand o modalitate noua de plata pentru serviciile pe care le oferi online prin intermediul site-ului tau. mobilpay.ro este un serviciu de microplati prin intermediul telefonului mobil care iti poate aduce un plus de profit in afaceri.

Pana de curand, integrarea unui serviciu de plati mobile pe un site se dovedea o imposibilitate pentru majoritatea celor interesati de acest lucru, datorita costurilor mari de implementare si operare (comisioane de peste 50%, achizitie de numere speciale si multiple restrictii de utilizare). Din acest moment, acest lucru devine posibil prin intermediul mobilpay.ro, un serviciu ce promite revolutionarea afacerilor on-line din Romania.

Tehnologia mobilpay.ro permite integrarea unei solutii flexibile de plata prin intermediul telefonului mobil in orice site, fara nici un cost initial sau lunar. Avand o abordare noua, scopul acestui serviciu este de a contribui la monetizarea traficului si continutului site-urilor din Romania intr-o maniera eficienta si transparenta. Pentru ca implementarea si operarea serviciului mobilpay.ro nu costa nimic, acesta va poate genera profit dupa prima tranzactie efectuata cu succes.

mobilpay.ro este un serviciu ce te poate ajuta sa targetezi cei 16 milioane de utilizatori care au telefoanele mobile la dispozitie circa 95% din timp, utilizatori care acopera toate segmentele sociale si de varsta (de la 8 la 80 de ani) si sunt dispusi sa plateasca sume mici (de pana la 20 Euro) prin intermediul telefonului mobil.

Deschiderea unui cont se poate face direct pe site-ul mobilpay.ro. Tot aici, in sectiunea intrebari si raspunsuri, gasesti si mai multe informatii despre detaliile de utilizare ale acestui serviciu.



Daca ti-a placut articolul aboneaza-te la RSS RSS Feed si prin email Feed Email

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).