Articole recente

Comentarii recente

Lucruri pe care trebuie sa consideri prioritar cand e vorba sa incepi o afacere online


In acest articol m-am gandit sa scriu despre acele chestii, la care trebuie sa te uiti si sa-l consideri prioritar inainte de a pune primele caramizi la constructia afacerii tale pe net.

Ce fel de produs sau serviciu vrei sa furnizezi?

Multi oameni incepi afaceri online bazata pe cunostiinta si experienta lor pe care au acumulat-o deja, iar altii identifica o nisa goala pe piata. In oricare dintre categorii ai fii, cel mai important lucru pe care o poti face este cercetarea pentru a avea o perspectiva, o priveliste mai clara asupra pietei.

Citeste si fa cercetari asa de multe cat poti in acele arii de interes in care vrei sa dezvolti afacerea. In acelasi timp studiaza factorii care sunt pe langa si care sunt contra ideii tale de afaceri. In plus, familiarizeaza-te cu competitia pentru ca acest lucru poate sa-ti ridice morala si increderea in afacerea ta.

De unde sa lucrii?

Nu e neaparat nevoie sa lucrii de acasa, dar aceasta este o optiune pe care multi antreprenori online o aleg. Sunt care prefera sa aiba un birou al lor departe de casa, pentru faptul ca e mai dificil sa se concentreze si pentru ca se simt izolati.

Cum sa faci reclama afacerii tale?

Este important, daca vrei ca afacerea ta sa prospere, sa ai o prezenta web. Cel mai bun mod de a atinge acest tel este direct mail-ul, cu alte cuvinte marketing-ul prin email, expunere anunturi etc.

Care metoda o sa functioneze pentru tine depinde mult de produsul pe care vrei sa-l vinzi. Cea mai buna cale de a afla care metoda functioneaza si care nu este sa incerci cat mai multe, iar cand ai aflat care este cel mai bun, foloseste-l.

Iar daca nu stii unde sa incepi, uita-te la competitie cum face reclama la produsul lui, iar daca functionaza la el, poate ca o sa functioneze si la tine.

Dezvolta-ti un plan.

Fara a avea un plan pentru a atinge scopurile, o sa-si dai seama ca nu numai eforturile dar si resursele tale sunt risipite. Avand un plan, te poti concentra pe directia buna al afacerii. O sa mai revin pe subiectul planului de afaceri intr-un articol viitor.

Informeaza-te in legatura cu legile si regulile in vigoare

Este important sa verifici care sunt regulile si legile legate de afacerile online. In acelasi timp trebuie sa stii care sunt conditiile pentru a fii propriul tau angajat.

Aranjarea biroului

Mai mult ca sigur ca o afacere online va fi condusa din propriul camin. Deci, este prioritar sa aranjezi biroul inaintea inceperii afacerii. Trebuie sa aranjezi in asa fel, incat sa ai toate echipamentele necesare de care o sa ai nevoie ca: calculator, conexiune la internet, printer. Aceste echipamente sunt instrumentele de baza de care ai nevoie, daca vrei sa ai succes cu afacerea ta pe net.

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).