Articole recente

Comentarii recente

Program cadou de captura video


Creaza propriul tau produs de calitate, filmulete de training, filmulete pentru YouTube etc. Si toate astea cu unul dintre cele mai bune soft-uri de captura a monitorului numit Camtasia.

Acest program foarte util pentru toti detinatorii unui blog sau sit-web costa 299 de dolari. Wow. O gramada de bani pe care nu asi da pentru un soft. Este si o zicala, ca daca asi avea atatia bani, ma-si insura.

De aceea nu te speria ca nu te costa nimic, pentru ca iti ofer gratuit. Si eu asa am gasit linkul, asa ca a fugit mintea repede la voi. Sper sa va fie de mare ajutor.

Adevarul e ca este o versiune mai veche (3, cea mai noua este 5), dar este o versiune stabila pe care multi o folosesc. Si mai este si faza ca nu se uita la dintii calului primit in cadou.

Dar care-i smenul pana la urma?

E simplu. Techsmits (firma care sta in spatele acestui program) spera ca dupa ce ai incercat acest program, o sa platesti pentru upgradarea la versiunea noua. O tactica de marketing interesanta. Nu sunt sigur ca o sa tina figura la noi, dar zic ca merita descarcat. Functioneaza bine si e si gratis. Si nu este trial version.

Iata doi pasi pentru a obtine Camtasia Studio:

Pasul 1 - Descarca versiunea 3 de mai jos:

http://download.techsmith.com/camtasiastudio/enu/312/camtasiaf.exe

Pasul 2 - Intra pe pagina de mai jos si inregistreaza-te ca sa primesti codul cheie pentru ca programul sa functioneze la capacitate intreaga si fara expirare.

http://www.techsmith.com/camtasia/pcpls.asp

C-am atat! Daca zici ca a meritat, poti sa pui un link de la mine pe blogul sau sit-ul tau.

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).