Articole recente

Comentarii recente

Vrea cineva sa faca bani cu Google Adsense?


Chestia numarul 1: Elevi din licee si tineri din Romania fac mii de dolari lunar cu Adsense.

Chestia numarul 2: Gospodine, pensionari, mamici si tatici care stau acasa si care, cu ceva timp in urma nu aveau habar de internet, prin simpla amplasare a unor reclame Adsense pe sit-ul sau blog-ul lor au creat un venit decent.

Acestia sunt numai cateva dintre "super castigatorii" Adsense-ului. Poate ca ai auzit sau ai citit si tu deja povestea lor si ti se pare incredibil, dar adevarul este ca ei sunt numai cateva dintre miile de persoane, care castiga bani frumosi numai prin publicarea unor reclame Adsense pe sit-ul lor.

Oricine, fara limita de varsta, din orice categorie sociala poate sa devina un generator de bani cu Adsense atata timp cat are mijloacele necesare. Hai sa vedem mai de aproape care e treaba cu aceasta publicitate pe internet?

Felul in care putem sa facem acest lucru este scrierea articolelor pentru Adsense. Folosirea cuvintelor cheie corespunzatoare in articolele publicate pe sit-urile web avand reclamele Adsense, au devenit cele mai profitabile moduri de marketing accesibile oricui. Nu este nevoie de mare experienta sau de un nivel inalt de educatie. Daca nu folosesti aceasta strategie, sansa de a pierde o gramada de bani e foarte mare.

De aceea scrierea articolelor de calitate pentru continut este cea mai buna lovitura. Continut si lincuri. Cand faci o combinatie cu acestea, devine o unealta puternica pentru un site de succes si pentru proprietarul lui. Multi asanumiti "profesionisti de internet marketing" sunt constienti de valoarea unui continut de calitate si de faptul ca folosirea corespunzatoare a cuvintelor cheie poate sa atraga un numar foarte mare de vizitatori de la motoarele de cautare.

Atunci, de ce oare proprietarii sit-urilor nu scriu si nu publica articole proprii, dace este asa de important?

Raspunsul simplu si usor de inteles este ca scrierea si publicarea articolelor pe sit ia mult timp. De aceea, proprietarii de site apeleaza la serviciile altora, care scriu in locul lor. Si in felul acesta poate sa iasa un continut de calitate.

Inainte de a intra in afacerea Adsense si inainte de a castiga niste bani frumosi, intreaba de la tine insu-ti daca ti-a placut compunerea si scrisul la scoala? Daca raspunsul la aceasta intrebare este da, deja ai un avantaj initial fata de multi competitori, care sunt in aceeasi afacere numita internet marketing.

Cu explozia pietei Adsense, a venit nevoia sit-urilor proaspete, de calitate si cu continut original bogat in cuvinte cheie. In felul acesta proprietarii de sit-uri pot avea un stoc bogat de articole cu cuvinte cheie adecvate relatate la tema sit-ului. Rezultatul se poate observa cand va uitati la "page rank"-ul sit-ului indexat de motoarele de cautare. Care prin urmare primeste mai multe reclame Adsense langa articolul publicat.

Ce trebuie sa faca oamenii?

Sa scrie continut original de calitate, articole bogate in cuvinte cheie si lincuri care arata spre sit-ul lor. Dupa aceea sa construieasca un sit web sau o pagina web cu cuvinte cheie targetate pentru vizitatorii tinta, care de obicei ajung pe sit prin articolele scrise. In final o sa aiba niste reclame Google Adsense, care sunt tintite catre cuvintele cheie ascunse in articolele publicate pe sit, unde o sa vina vizitatorii pentru informatii si dau click pe reclame.

Daca te gandesti mai bine este o situatie in care castiga ambele parti. O favoare pentru persoana care cauta informatii si continut de calitate. Favoare pentru cel care a scris continutul si favoare pentru proprietarul sit-ului care a publicat acest continut. Si bineinteles au favoare motoarele de cautare si advertiserii lor, care primesc vizitatori.

Deci, cine vrea sa castige bani cu Adsense? Tu, bineinteles. Toata lumea. Oricine. Marketing-ul pe internet are multe oportunitati larg deschise pentru oamenii acestia. Scrierea articolelor si folosirea serviciului Google Adsense este cea mai buna strategie de a primi o bucata din tortul banilor de pe internet.

Nu este bine sa fii lasat in urma de oamenii care castiga milione deja.

© Emil Gocsi

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).