Articole recente

Comentarii recente

Primii pasi despre cum se fac bani cu Adsense

Adsense este considerat unul dintre cele mai puternice si folositoare unelte in arsenalul unui webmaster sau editor web.

Permite persoanei respective sa transforme sit-ul intr-un izvor de bani. Daca este folosit cum trebuie, poate sa genereze un venit mare si sanatos. Pe de alta parte, daca nu folosesti corect, ci doar vrei sa storci cat mai mult din el, in felul acesta lasi o gramada de bani pe masa. Un lucru pe care toata lumea uraste sa faca.

Primii pasi de a castiga bani cu Adsense pot fi facute usor si rapid. O sa fii uimit de rezultatele rapide pe care o sa obtii intr-un timp asa de scurt.


Poti incepe cu scrierea a catorva articole de calitate pentru a avea continut si cuvinte cheie integrate in sit. Sunt o gramada de oameni, care au darul si talentul de a scrie. Scrisul e usor pentru ei. De ce nu incerci si tu? Poate ca ai si tu acest talent in tine.


Iata cele trei pasuri la care trebuie sa te gandesti inainte de a incepe sa scrii si sa ai un Adsense efectiv.


1. Cautare de cuvinte cheie. Gaseste niste subiecte populare, cuvinte cheie sau fraze si alege pe care crezi ca o sa primesti mai multe clickuri. Aceasta este de fapt un selector de cuvinte cheie si unealta de sugestie pe care unele sit-uri le ofera tuturor celor care sunt in afacerea Adsense.


2. Scrierea articolelor. Incepe sa scrii continut original pentru sit-ul tau cu cuvinte cheie referitoare la subiectul ales. Sa nu uiti ca motoarele de cautare dau mult pe calitatea articolelor si cea ce scrii poate sa aiba influenta asupra sumei pe care primesti dupa fiecare click.


3. Sit cu continut de calitate. Construieste un sit cu un continut de calitate, care are integrat reclamele Adsense cu tinta subiectelor alese si cuvintelor cheie din articole. De aici o sa vina castigul pentru tot ce ai facut si pentru efortul depus.


Ai nevoie de trafic de calitate pentru "afacerea ta online"?

Afla cum poti obtine trafic de calitate pe siteul tau - Nu este nevoie de nici o investitie in programe de pay per click sau alte "servicii de promovare! In sfarsit, primul ghid pas cu pas pentru succesul in promovarea online, nu conteaza ce site promovezi, experienta sau ocupatia actuala...

Afla mai multe aici!


Pozitionarea propriuzisa a reclamelor Adsense trebuie facuta cu grija. Incearca sa pui pe sit in acel loc, unde crezi ca se vede bine si poate sa atraga cat mai multe clickuri. Conform cercetarilor facute in domeniu, cea mai buna pozitie la care se uita prima data vizitatorii unui sit este stinga sus al paginii.


Nu se stie motivul de ce este asa. POate pentru ca cele mai folositoare rezultate de cautare din motoare sunt deasupra altor rezultate pe lista. Deci vizitatorii tind sa se uite in acelasi loc cand navigheaza prin alte sit-uri.

Unii dintre cei care abia au intrat in aceasta afacere, poate se gandesc ca deja o duc foarte bine si ca rata clickurilor lor este destul de sanatoasa. Totusi, sunt mai multe tehnici si stiluri de a genera mai multe click-uri si prin acesta de a dubla castigurile. Prin faptul ca cunosti aceste tehnici care lucreaza in avantajul tau, vei realiza ca castigi de trei ori mai bine decat oamenii aceia care fac acelasi lucru, dar nu stiu tehnicile pe care tu stii.


In final, Adsense are niste statistici de urmarire excelente, care permit webmasterilor si editorilor web urmarirea rezultatelor pe mai multe sit-uri pagina dupa pagina, ori dupa orice criteriu doresti.

Trebuie sa fii constient de aceasta capacitate a lui Adsense si sa-l folosesti pe de deplin, pentru ca este unul dintre cele mai puternice unelte, care te ajuta sa dai seama care sunt cele mai efective reclame. In acest fel poti sa te concentrezi la acele reclame Adsense, care au primit cele mai multe click-uri in loc de aceia care au fost ignorate.


Inca un lucru pe care trebuie sa stii. Bannerele si asanumitele skyscrapers sunt moarte. Intreaba expertii. Asa ca este mai bine daca uiti de bannere si skyscrapere. Navigatorii internet de pe tot globul ignora forma asta de reclama. Motivul este ca ei recunosc din prima ca este vorba de o reclama, si reclamele de putine ori sunt interesante. De aceea il ignora oamenii.


Ca sa castigi bani reali cu Adsense, trebuie sa ai un focus foarte precis pe ceea ce vrei sa obtii si pe modul in care vei obtine acestlucru. Ca si la alte afaceri, timpul trebuie cuplat cu rabdarea.


Si nu cumva sa-l ignori sit-ul si Adsense-ul tau dupa ce ai terminat de editat. Ia ceva timp liber, poate o ora pe zi, si fa reglari, modificari, adauga continut, schimba design-ul reclamei Adsense, incearca orice, ce poate declansa o marire rapida a venitului tau Adsense.

Incearca si nu vei regreta ca ai intrat in aceasta afacere interesanta si usoara numita Adsense.

© Emil Gocsi

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).