Articole recente

Comentarii recente

Google Adsense - Cea mai usoara modalitate de a castiga bani online

În ultimele luni Google Adsense a dominat forumurile, grupurile de discutii si newsletterele pe tot internetul.

Deja sunt fabricate povesti despre fabuloase bogatii care se pot face si despre milioanele castigate de persoane care lucreaza de acasa. Se pare ca Google Adsense domineaza deja afacerile internet si este considerat cea mai simpla si usoara modalitate de a castiga bani online.

Cheia de a avea succes cu Adsense este plasarea reclamei pe pagini cu cuvinte cheie foarte cautate si care au un trafic intens. Cu cât costul-pe-click platit de cel care face publicitate este mai înalta, cu atât castigi mai mult dupa fiecare click primit de pe sit-ul tau. Pe cealalalta parte, nu castigi mult cu pagini care au cuvinte cheie cu un cost-pe-click ieftine si clickuri putine.


Cu toti oamenii care se conecteaza la internet si da clickuri în fiecare zi, nu este de mirare de ce Google Adsense a devenit cea mai tare lovitura.


Pentru aceea, care sunt noi pe aceasta piata, ar fi o explozie a mândriei sa stie ca sit-ul lor promoveaza serviciile altor oameni prin micile reclame amplasate. Dar, dupa ce prind ideea si îsi dau seama ca de fapt castiga mai multi bani în acest fel, trece toata banuiala si scepticismul.

Sunt doi factori majori, si ingenioase, pe care webmasterii de succes si editorii amesteca ca sa faca bani mai usor, folosind Adsense.


1. Pagini targetate cu trafic foarte intens pe sit-ul tau. Daca verifici statisticile sit-ului, vei observa ca multi dintre vizitatori au venit pentru resursele gratuite pe care le oferi si pentru cartile electronice ce se gasesc pe sit. Cu alte cuvinte, reclamele amplasate lucreaza efectiv si genereaza mai multe clickuri. Cea ce înseamna mai multi bani pentru tine.


2. Plasarea reclamelor Adsense pe pagini care produc putin sau nu produc nici un profit. Cu plasarea lincurilor Adsense pe pagina resurselor gratuite, reduci numarul potentialilor clienti, care de alfel s-ar pierde pe alte sit-uri. Smecher, dar efectiv.


Când au învatat sa lucreze efectiv, acesti doi factori sunt de fapt o sursa buna, care produc un venit din pagina cu un trafic intens. Multi oameni folosesc aceasta strategie de a scoate niste bani în plus cu Adsense. Aceasta strategie este foarte folositor mai ales la sit-urile informatice, care concentreaza eforturile sa livreze un continut bogat si gratuit pentru vizitatorii sai. In asa fel ei obtin un castig banesc pentru efortul depus.


Cu nenumeroasele tehnici pe care oamenii invata sa faca bani prin Adsense, nu este de mirare ca Google incearca totul pentru a actualiza si a lustrui acest serviciu, ca sa mentina imaginea buna.


Nu este imposibil sa castigi prin Adsense in mai multe straturi. Cu toti oamenii care risipa mult timp cu Adsense, si cu ceilalti care abia acuma urmeaza sa intre in aceasta afacere, nu exista nici o indoiala, ca vor fi facute multe inbunatatiri.


Imagineaza-ti zambetul pe buzele webmasterilor si editorilor web pe intreg globul, cand o sa vina timpul sa inregistreze pentru sub-afiliere si sa dubleze sau chiar sa tripleze veniturile de pana atunci. Acesta se numeste venit in mai multe straturi.


O trasatura disponibila de facut bani, care este deja valabil cu Adsense este capacitatea de a filtra pana la 200 de url-uri. Aceasta trasatura da webmasterilor posibilitatea de a bloca sit-urile care au continut ilegal si sit-urile compeitiei.


Cu Google Adsense posibilitatile sunt nelimitate. De acum incolo este aici si va mai fi aici o vreme. Atata timp cat exista oameni care doresc sa castige bani printr-un mod usor, viitorul arata bine. Pe langa toate principiile stricte pe care Google aplica asupra Adsense, o sa treaca ceva timp pana ce aceste privilegii o sa sfarseasca.

© Emil Gocsi

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).