Articole recente

Comentarii recente

15 greseli fatale de Marketing - ebook gratuit in curand

15 greseli fatale de Marketing - Si cum pot firmele mici si mijlocii sa-l evite

In curand apare noul eBook gratuit editat de MarketingPeNet.com adresat firmelor mici si mijlocii cu tema greselilor de marketing cele mai comune si cum pot acestea sa-l evite.

Iata o mica gustare din aceasta carte:

Introducere

E greu de crezut ca cele mai multe firme, - chiar si firmele mai mari - omit greseli de marketing, care pana la urma duc la scaderea veniturilor sau chiar la pierderea pietei. Interesant e faptul ca omit aceste greseli in asa fel, incat nici nu-si dau seama.

Dar care sunt aceste greseli, care trag firmele in jos?

Se poate evita sau remedia aceste greseli?

Care sunt acele metode si strategii de marketing, care in secolul 21, in mijlocul crizei financiare poate duce firmele mici si mijlocii la un nivel superior al succesului?

Stiai ca 95% din site-urile firmelor mici si mijlocii din Romania nu produc nici un venit proprietarilor? Si totusi, aceste firme arunca bani pe niste site-uri, care in cel mai bun caz serveste in loc de brosura electronica.

Scopul meu cu acest studiu este ca site-urile firmelor mici si mijlocii sa treaca de stilul clasic de brosura sau carte de vizita electronica, si sa se foloseasca de potentialul urias de comunicare aflat in acestea si sa se transforme in masinarii producatoare de clienti si bani.

Poate ca cateva lucruri ti-se vor parea stranii, dar nu te lasa de citit, pentru ca, pana la urma ti se va aprinde "becul" si o sa zici: "Nici nu mi-am dat seama de aceste greseli si de faptul ca pot pierde asa de mult!"

Cu stima,

Emil Gocsi
consultant marketing











MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).