Articole recente

Comentarii recente

Si cum o sa promovezi afacerea ta online?

Mai inainte am scris despre mai multe aspecte al afacerilor online, dar cred ca n-am atins indeajuns subiectul promovarii acestor afaceri. Si stiim cu totii ca promovarea este sufletul afacerilor fie online sau offline.

Asi vrea sa ne uitam la cateva metode prin care poti pomova afacerea ta pe net. Scopul promovarii unor afaceri online este atragerea traficului. Acest trafic consta in vizitatori, care pana la urma vor deveni consumatorii tai si o sa cumpere produsele sau serviciile tale.

Primul lucru pe care trebuie sa faci este invatarea optimizarii sit-ului pentru a fi listat in cele trei mari motoare de cautare (Google, Yahoo, MSN). Cu cat inveti acest lucru mai repede, cu atat mai repede va fi listata sit-ul tau si cu atat mai repede vei primi traficul dorit.

Un mod de a invata acest lucru este sa investesti intr-un manual (Ebook) sau intr-un curs despre optimizare sau poti incerca urmatoarele metode.

Unul dintre cele mai bune metode prin care poti optimiza sit-ul tau este sa ai o gramada de linkuri externe, care arata spre tine. In ceea ce urmeaza voi oferi niste idei folositoare legate de crearea linkurilor externe.

Schimb de linkuri

Acest lucru o poti face cu sit-uri care au subiecte sau produse asemanatoare cu al tau. Acest fapt nu numai ca o sa-ti aduca trafic direct catre tine, dar o sa ajute sa ajungi mai in fata pe lista de rezultate al motoarelor de cautare.

Scrie articole

Este important ca articolele pe care–l scrii sa fie interesante si pline de informatii folositoare legate de nisa ta. Aceasta metoda este probabil cea mai buna in ceea ce priveste aducerea de vizitatori.

Nu numai ca nu te costa nimic, dar in plus fiecare articol contine un link catre tine. Aceasta inseamna, ca o sa primesti un rank mai inalt pe lista motoarelor. Cand scrii articole, intotdeauna trebuie sa adaugi informatii legate de tine ca autor si cel mai important, linkul, care arata spre tine.

Prin distribuirea acestor articole nu numai ca o sa primesti o gramada de trafic, dar cum am spus si mai inainte, aceste linkuri externe o sa te ajute la optimizare.

Forumuri

Cand folosesti forumurile, sa nu uiti sa incluzi semnatura cu un link catre sit la fiecare post (dar inainta verifica daca acest lucru este posibil, pentru ca ai sansa sa fi dat afara).

Cel mai bun lucru este sa te lipesti de forumurile cu subiect asemanator sit-ului tau. In acest fel nu numai ca o sa inveti despre potentialii tai clienti, dar o sa fii in stare sa te prezinti ca expert in domeniul respectiv.

Bloguri

Si blogurile sunt un mod foarte bun de a avea linkuri externe. Deci, daca ai deja un sit, de ce nu incepi si un blog? Dar inainte sa incepi un blog asigura-te ca o sa postezi regulat.



Daca ti-a placut articolul aboneaza-te la RSS RSS Feed sau prin email Feed Email

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).