Articole recente

Comentarii recente

Inca un review pentru MarketingPeNet


Nu demult am scris despre un review facut de Dany blogului meu si iata ca dupa un timp scurt si Bdesign m-a surprins cu o recenzie, chestie pentru care il apreciez foarte mult. El incepe cu niste cuvinte foarte frumoase (credeti-ma, nu am platit-o sa ma laude, dar sa fiu sincer, imi cade bine) ca de exemplu: "Marketing pe internet este unul dintre cele mai bune bloguri pe care le-am citit in ultimul timp. Va spun de la inceput, recomand acest blog tuturor..." si "Dupa cum am spus, dintre toate blogurile din aceasta categorie pe care le-am citit in ultimul timp, acesta se afla printre cele mai reusite."

El mai spune "Sunt sigur ca datorita calitatii articolelor pe care le scrie, o sa aiba o gramada de cititori fideli." Sper sa aiba dreptate in aceasta privinta. Daca si tu ii dai dreptate, poti sa te inrolezi in tabara acestori cititori fideli (daca n-ai facut-o pana acum) prin inscrierea in feed. In continuare impartaseste parerea lui despre platforma Blogger, ceea ce m-a pus pe ganduri si cred ca o sa iau in considerare ceea ce a zis si ma mut cu totul.

M-a atras atintia si asupra faptului ca nu toate imaginie sunt incarcate, o chestie care stiam deja (e vorba de calendarul de pe langa titlurile articolelor), dar n-am rezolvat-o inca. Pana la urma rezolvarea o sa fie mutatul, credca pentru ca aceasta problema vine de la template.

In final "Sunt sigur ca o sa ai succes cu acest blog in viitorul apropiat, cel putin nu vad de ce nu ai avea." Iarasi sper din tot sufletul sa ai dreptate. Si MERSI FOARTE MULT incaodata.Daca ti-a placut articolul aboneaza-te la RSS RSS Feed sau prin email Feed Email

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).