Articole recente

Comentarii recente

Cum sa-ti construiesti propriul tau imperiu Google AdSense ? -3-

Ce fel de anunturi o sa apara pe sit-ul meu?

In mod evident, exista anunturi, pe care n-ai vrea sa ai pe sit-ul tau. Ma refer la anunturile pornografice sau anunturile inselatoare, care promit mii de dolari fara sa faci nimic, nu?

Deci, poti sa te linistesti. Pentru ca Google are un sistem, prin care verifica anunturile trimise catre sit-ul tau. (cel putin teoretic, pentru ca la noi inca gasesti tot feluri de anunturi, pe care n-ai vrea sa fie acolo).

Acest sistem asigura ca anunturile, care apar, sa fie prietenoase si sa corespunda cu redactarea stricta al lui Google. Editorii Google al sectiunii anunturi combina filtruri senzitive de limbi, pentru a filtra acele anunturi, care nu sunt potrivite continutului tau. Iar daca asta nu ajunge, ai posibilitatea sa blochezi manual anunturile competitiei. Aceasta este o alta caracteristica interesanta a Google. Te lasa sa ai propriul tau show, sa zic asa.

O alta chestie pe care trebuie sa iei in considerare, este ca culoarea anuntului si felul cum arata, sa nu intre in contradictie cu design-ul sit-ului. Dar sa nu faci griji nici in aceasta privinta, pentru ca poti personaliza aparenta anunturilor tale. Poti alege dintr-o gramada de teme si culori. Acelasi lucru e valabil si pentru paginile de rezultate.


Si cum incep cu Google Adsense?

Este usor sa incepi folosirea serviciului Adsense si iti ia numai cateva minute. Trebuie doar sa completezi un singur formular online si gata. Iar, dupa ce esti aprobat, iti ia inca cateva minute pentru amenajare; dupa care tot ce ai de facut este copierea si inserarea codului Html Adsense in codul sursa al paginii tale. Odata ce ai terminat acest lucru, anunturile tintite o sa apara pe sit-ul tau.


Pentru a completa formularul online al Google Adsense, dute la:
https://www.google.com/adsense/application-1?apply=Click+Here+to+Apply/



Daca ti-a placut articolul aboneaza-te la RSS RSS Feed sau prin email Feed Email

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).