Articole recente

Comentarii recente

Cum sa-ti construiesti propriul tau imperiu Google AdSense ? -2-

La ce imi foloseste?

In doua cuvinte castigi bani. Mai multe anunturi relevante pe paginile tale se traduce in mai multe clickuri – iar mai multe clickuri mai multi bani pe care o sa primesti bineinteles. Deoarece cand un utilizator da click pe un anunt, Google o sa te plateasca. Cu Adsense primesti o pagina de raport, care iti va da o idee clara despre anunturile aparute pe paginile tale si cate castiguri iti aduc.

Google are o baza uriasa de advertiseri (cei care platesc pentru reclame), deci au anunturi pentru orice fel de afacere si pentru orice fel de continut, nu conteaza ce subiect abordeaza sau cat de specialzata este. Iar pana cand Google te aprovizioneaza cu anunturi, nu trebuie sa petreci timpul cu discutii cu advertiserii.

AdSense reprezinta acesti advertiseri. Ei se extind de la branduri uriase globale pana la companii locale mici. Iar anunturile sunt tintite geografic, ceea ce inseamna ca afaceri globale pot afisa anunturi locale cu usurinta. O alta chestie este ca poti folosi Adsense in mai multe limbi.

Deci, cum rezolva Adsense cu toate aceste anunturi targetate? Ei bine, Adsense are abilitatea de a furniza anunturi relevante pentru faptul ca cei de la Google au inteles cu adevarat cum functioneaza paginile web, iar ei continua imbunatatirea technologiei.

De exemplu, unele cuvinte pot avea diferite intelesuri in functie de context. Dar technologia Google este atat de desteapta, incat isi da seama de aceste distinctii din contextul in care apar aceste cuvinte, iar tu primesti anunturi mult mai tintite, mult mai relevante.

Cand pui o cutie de cautare Google pe sit-ul tau, incepi sa faci bani dupa cautarile facute de catre utilizatorii tai. Aceasta posibilitate de a cauta direct de la tine il tine pe sit pe o durata mai mare – deoarece pot cauta chiar deacolo, de unde se afla -. Si iti ia numai cateva minute de a insera codul Adsense pe pagina. Iar cea mai buna parte este, ca totul e gratuit.



Daca ti-a placut articolul aboneaza-te la RSS RSS Feed sau prin email Feed Email

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).