Articole recente

Comentarii recente

Cum sa pui laolalta un plan de afaceri pentru business-ul tau online
Prin crearea unui plan de afaceri, desenezi drumul pe harta succesului. O sa te ajute sa dezvolti goluri si strategii in afacere, si in acelasi timp te inzestreaza cu o intelegere mai buna a pietei. O sa sublinieze taria sau slabiciunea ta in afaceri, precum te inzestreaza cu oportunitatea de a te uita mai de aproape la competitie. Daca vrei poti include in plan proiecte financiare, date istorice si perspective de crestere.

Orice plan de afaceri bine realizat trebuie sa arate cine este publicul tinta, iar in ce fel vor implini nevoile si asteptarile acestora produsele sau serviciile promovate.

Cand stai jos si incepi sa pui laolalta planul tau de afaceri, este bine sa-l organizezi in sectiuni ca:-

1. Sumarul, rezumatul afacerii – Produsul sau serviciile pe care vrei sa promovezi.

2. Analiza pietei – Cerceteaza produsele si serviciile similare oferite de competitie.

3. Pizitionarea produsului – Cum sa fie mai proeminent comparat cu competitia.

4. Strategia de piata – Cum o sa promovezi ?

5. Analiza clientilor – Uita-te la nevoile si dorintele clientilor.

6. Analiza financiara – Ce si cat ai nevoie sa investesti pentru a incepe si a continua cu afacerea respectiva.

7. Teluri generale de afaceri – Unde vrei sa ajungi, sa zicem intr-un an.

Dar cea mai importanta chestie este ca dupa ce un plan de afaceri este facut, n-are voie sa steie intr-un sertar undeva, ci trebuie folosit ca o harta functionala la care sa te uiti cand te pierzi sau ai nevoie.

Cea mai buna metoda de a crea un plan de afaceri este sa mentii cat mai simplu (o pagina sau doua trebuie sa fie indeajuns).

Bineinteles cel mai bun lucru pe care poti face cand incepi o afacere pe net este crearea unui plan de afaceri si sa te lipesti de ea.Daca ti-a placut articolul aboneaza-te la RSS RSS Feed si prin email Feed Email

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).