Articole recente

Comentarii recente

5 greseli de evitat in Google Adsense



Sursa imagine: Flickr


Cu cat folosesti Google Adsense mai mult, cu atat mai mult incepi sa inveti din greselile facute, iar incet realizezi care au fost acele miscari, care au incetinit potentialul de crestere a sit-ului tau.

Mai jos am pus laolalta o lista cu cele mai des intalnite greseli pe care oamenii o comit cand folosesc Adsense.

Citeste-l cu atentie si uita-te daca careva se poate aplica si in cazul continutului tau. Daca ai recunoscut o greseala, opreste-te si repara cat mai repede posibil.

Prima greseala majora pe care intr-un fel sau alta aproape toata lumea o comite este incalcarea regulilor. Google Adsense este un sistem foarte bun, dar functioneaza numai prin respectarea regulilor.

Cea mai importanta chestie este sa nu generezi click-uri artificiale prin nici un fel. Niciodata sa nu dai click pe anunturile Google aflate pe sit-ul tau si niciodata sa nu-l rogi pe prietenii sau cunoscutii tai sa faca la fel, dar nici sa nu incurajezi vizitatorii tai sa dea click pe linkuri. Risti sa fii banat, adica suspendat iar acest lucru poate sa-ti dauneze la capitolul venituri.

Incalcarea termeniilor si conditiilor impuse de Google poate duce la suspendarea contului tau. De aceea regula despre autogenerarea clickurilor este cea mai importanta. Pentru ca este diferenta dintre viata si moarte.

A doua greseala pe care utilizatorii o fac deseori este alegerea unor culori proaste pentru anunturi. Deobicei acest lucru se intampla din cauza ca editorii nu au destule cunostiite despre schimbarea culorilor predefinite.

Altii nu fac destul timp pentru a schimba acele palete de culori prestabilite. Avand anunturi urate, care ies la iveala prea tare, o sa indeparteze privirea oamenilor de la anunturi si n-o sa dea click pe ele.

Al treilea greseala este pozitionarea anunturilor pe pagina. Acest factor este un element cheie in toata afacerea Adsense, doarece daca o faci cum trebuie, o sa se vada in profit. Se vorbeste foarte mult despre aceasta tema pe tot internetul, chiar si Google da indicatii precise pe acest subiect. Google te poate ajuta cu statistici care ilustreaza ce pozitii sunt cele mai potrivite sit-ului tau.

Al patrulea. Folosirea bannerelor este o idee nu tocmai buna in Adsense. Formatul 480X60 aproape sigur ca o sa sperie pe mai multi, deoarece majoritatea utilizatorilor de internet au dezvoltat o rezistenta naturala fata de acest fel de reclama.

Si al cincelea, dar nu ultima este faptul ca nu ai grija de sit-ul pe care apar anunturile Adsense. Pentru ca in final nu aia conteaza ca sit-ul in sine arata cool. Daca nu are continut actualizat la zi si multi vizitatori zilnic, probabil n-o sa ai castiguri serioase din Adsense.

Deci, dupa mine aceste 5 chestii sunt cele mai comune greseli pe care oamenii de obicei o comit folosind programul Adsense.

Dar daca nu-ti place cum m-am exprimat si nu vrei sa auzi despre greseli, atunci iata 5 lucruri pe care trebuie sa faci ca sa
te asiguri ca anunturile respective o sa-ti aduca venit.

1. Niciodata sa nu incalci regulile impuse de Google.
2. Nu aranja ca vizitatorii sa-ti faca click-uri artificiale.
3. Asigura-te ca anunturile apar intr-o culoare buna, potrivita sit-ului.
4. Pozitioneaza anunturile la locurile potrivite pentru a atrage cat mai multe click-uri.
5. Actualizeaza-ti continutul sit-ului constant si tine-l proaspat.

Cu aceste informatii in cap ar trebui sa cresti veniturile tale Adsense intr-un timp scurt.



Daca ti-a placut articolul aboneaza-te la RSS RSS Feed si prin email Feed Email

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).