Articole recente

Comentarii recente

Primul pas spre o afacere online - partea a doua -


Daca iti mai amintesti bine, cu ceva timp in urma am scris un articol despre primul pas spre o afacere online. Era raspunsul meu la sondajul de opinie lansat pe blog. Si am scris ca voi continua ideea.

Adevarul este ca a trecut ceva timp de atunci, dar actualitatea subiectului e la fel de fierbinte. Stiu ca acest subiect numit afacere online e mult mai larga, incat sa-l inghesui in doua articole, dar macar o sa incerc sa te indroduc in aceasta tema.

Mai inainte am spus, ca pentru a avea o afacere online ai nevoie de doua lucruri, si anume, ceva ce sa vinzi si cineva, cui sa vinzi. Aceasta e esenta oricarei afaceri pe net in mod simplificat.

Dar daca luam treaba mai in serios, ai nevoie de mai multe chestii pe care trebuie sa pui laolalta pentru a avea succes real in acest domeniu. Si vestea buna este, ca poti avea succes in afacerile online, deoarece ai la indemana toate ingredientele de care ai nevoie.

Iata primele trei ingrediente, de care ai nevoie pentru a incepe cu dreptul

Focus

Daca te gandesti in mod serios la o afacere online, trebuie sa stii, ca primul lucru de care ai nevoie este capacitatea de a te concentra sau de a focusa. Si asta spun din experienta personala. Fara aceasta abilitate nu ai cum sa reusesti.

Sunt oameni, care s-au nascut cu aceasta abilitate (ei poate ca sunt mai norocosi in aceasta privinta), dar sunt oameni, care n-au fost prezenti, cand s-a dat acest dar. Pentru ei e putin mai greu, dar nu este imposibil. Se poate invata.

Si de ce spun ca puterea de a se concentra este primul ingredient in succesul unei afeceri online? Spun, deoarece natura Internetului e chiar diversitatea. Si in aceasta diversitate de informatii, idei si oportunitati, poti sa te pierzi foarte usor.

Poti sa sari de la o idee sau oportunitate la alta fara sa ajungi departe. Si nu e de ajuns sa fii un mare incepator, succesul inseamna, ca si termini ceea ce ai inceput.

Training

Al doilea ingredient ar fi un training si suport adecvat. Asta inseamna, ca nu trebuie sa reinventezi roata, pentru ca a facut deja cineva inaintea ta. Asta e valabil si la cunostintele legate de afacerile online.

E mult mai greu sa incepi de la zero, sa inveti toate chestiile de unul singur si dupa aia sa incerci ce functioneaza si ce nu.

E mai simplu sa urmezi pe cineva, care a umblat deja pe acel drum, si a experimentat deja multe, chiar daca asta te va costa ceva. Fara un training, fara un curs sau studiu si suport adecvat va fi mult mai greu.

Actiune

Al treilea lucru ar fi actiunea propriuzisa, adica punerea in aplicare a teoriei. Un proverb spune ca teoria, teoria, dar practica ne omoara. Este un mare adevar in acest proverb. Nici aici nu este de ajuns sa stii teoretic cum merg lucrurile.

Nu este de ajuns sa-ti vina fel si fel de idei noi. Trebuie sa faci pasi. Unul dupa cealalalt. Trebuie sa pui in aplicare cunostiintele in fiecare zi si in asa fel o sa incepa sa se miste lucrurile.

Voi continua ...

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).