Articole recente

Comentarii recente

Twitter Marketing Explicat


Introducere in Marketing-ul Social

Cand vorbim despre "Marketing Social" trebuie sa stii, ca e vorba de o unealta exceptionala prin care poti construi instantaneu reputatie si brand, iar in acelasi timp poti stabili o renume pe piata, dar asta, numai in cazul in care esti dispus sa dedici timp si efort pentru acest tip de comunicare.

Marketing-ul social iti ia din timpul tau pretios, dar te si rasplateste pe masura ce atingi piata tinta, dar nu numai ca iti aduce potentiali clienti, dar poate sa-ti evalueze si produsele.

Twitter Marketing

Dupa cum bine stiti, Twitter este un serviciu de comunitate sociala pe internet numit si microblogging, care iti permite sa difuzezi mesaje scurte si actualizari catre cei aflati pe lista ta, denumiti si "adepti".

De fiecare data, cand postezi un mesaj, toata lumea, care te urmareste, adica iti este adept, primeste acest mesaj.

Twitter este o retea sociala foarte simpla si este usor sa te alaturi si sa te implici, chiar daca nu ai avut succes cu alte retele sociale.

De fapt, una dintre cele mai frecvente intrebari pe care l-am primit de la cei care vor sa faca o campanie de marketing pe Twitter este: "Si ce e atat de special in Twitter?"

Intr-adevar, la prima vedere Twitter pare a fi ceva de baza, comparat cu alte comunitati de microblogging.

De fapt, interfata sa simplista chiar ca iti poate da o impresie ca functionalitatea si caracteristicile lui sunt destul de limitate. Dar Twitter nu numai ca este cea mai populara retea de microblogging, dar face si niste valuri, pe care foarte putine retele sociale pot rivaliza.

Din cauza popularitatii si a cresterii bruste a Twitter, au aparut zeci de astfel de comunitati, si care concureaza pentru un loc mai bun pe scena retelelor sociale.

Dar putini au reusit sa se stabileasca, chiar ca si o optiune viabila si doar cativa au reusit sa genereze atata interes incat sa ramane online.

Indiferent de motiv, Twitter este cea mai puternica, activa si recunoscuta retea de microblogging existent in acest moment, iar daca nu te folosesti pe deplin de popularitatea acestuia pentru a construi afacerea ta online, pierzi trenul.

Doar prin focalizarea pe construirea unei baze relevante de "adepti" si fiind activ in comunitatea twitter, poti construi cu usurinta lista de email, poti pre-lansa produse si poti promova produsele existente si chiar sa cercetezi piata, toate astea mai repede si mai usor, decat cu orice alta metoda online.

Twitter ofera o metoda de legatura directa incredibila cu potentialii clienti al unei afaceri. Poti canaliza trafic catre orice site doresti, si chiar daca esti incepator in marketingul online si nu ai stabilt inca o prezenta puternica pe internet, Twitter este o unealta de exceptie, care te ajuta sa cresti credibilitatea pe piata si sa dezvolti brand-ul afacerii.

Pe mine m-a ajutat enorm in construirea relatiilor de baza cu potentialii mei clienti si cu partenerii de afaceri. Este un instrument extrem de puternic, care poate sa-ti imbunatateasca si sa-ti extinda afacerea intr-un mod incredibil, chiar daca timpul tau dedicat Twitter-ului e limitat.

Deci, daca ti-am trezit interesul si inca nu ai un cont pe Twitter, o poti face >>aici<<. Iar daca ai deja un cont, ma poti urmari pe twitter.com/MarketingPeNet

Daca ti-a placut articolul aboneaza-te la RSS prin feed RSS Feed sau prin email Feed Email

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).