Articole recente

Comentarii recente

Facebook: Ce legatura are cu afacerile online?


Cele mai noi tendiinte pe internetul de azi e sa te alaturi la unul dintre nenumeroasele site-uri de retele sociale.

Aici, pe aceste site-uri poti tine legatura cu vechi prieteni, precum si cu rudele tale, dar ai si posibilitatea sa faci noi prieteni sau sa intalnesti oameni noi. Si vei observa, ca aceste site-uri de retele sociale fac lumea mai mica.

Unul dintre aceste site-uri de retele sociale, care este foarte popular in randul omenilor din intreaga lume e Facebook. Pe acest site poti posta imagini, poti discuta despre interesele si hobby-urile tale, precum poti face si multe alte chestii interesante.

In trecut, site-ul Facebook era limitat doar la studentii de la Harvard. Dar in timp sa extins si la alte scoli si universitati, pana ce a devenit disponibil pentru toata lumea de la varsta de 13 ani in sus din intreaga lume.

In prezent, site-ul Facebook are peste 350 de milioane de utilizatori din intreaga lume cu peste 2,5 miliarde de imagini incarcate lunar, adica 40 de milioane zilnic.

Acum, daca ai o afacere online, vei observa, ca Facebook te poate ajuta in mod semnificativ si iti poate promova site-ul si afacerea ta. Marketing-ul prin Facebook este una dintre cele mai fierbinte tendiinte prin randul antreprenorilor online de azi. Gandeste-te putin la asta, cu peste 350 milioane de utilizatori activi la nivel global, cu siguranta vei gasi o gramada de potentiali clienti.

Din cauza numarului mare de oameni, care se alatura la Facebook, o multime de proprietari de afaceri se alatura acestui site de retele sociale pentru a comercializa produsele sau serviciile lor. Cu Facebook, vei putea promova site-ul tau mult mai eficient.

Chestia interesanta legata de Facebook e faptul ca oricine se poate alatura cu usurinta. Fie ca esti student sau om de afaceri, care cauta piata, Facebook este locul ideal pentru tine.

Facebook este atat de popular din cauza ca investeste sume uriase in publicitate cu scopul de a atrage cat mai multi utilizatori care sa se alature. Cu aceste beneficii vei vedea potentialul urias asupra afacerii tale.

Daca ai fost deja pe Facebook, probabil ca ai observat sistemul de reclame aflat pe partea dreapta a site-ului. Acest sistem e conceput in asa fel, incat plasarea unor anunturi devine foarte simplu pentru oricine. Trebuie sa iei in considerare faptul, ca sansa ca oamenii sa cumpere ceva recomandat de prieteni sau cunoscuti e cu cinci ori mai mare. Deci, in cazul in care te decizi si faci publicitate pe Facebook, tebuie sa stii, ca ai sanse foarte mari sa cresti vanzarile.

Deci, daca te gandesti sa promovezi afacerea ta pe internet si vrei ca vanzarile tale sa creasca, atunci trebuie sa incerci cu siguranta Facebook. Aici, vei putea mari potentialul de publicitate pentru afacerea ta. De asemenea, vei putea atinge un numar mult mai mare de potentiali clienti si in acelasi timp vei putea gasi o nisa de piata pentru serviciile si produsele tale.

Daca ti-a placut articolul aboneaza-te la RSS prin feed RSS Feed sau prin email Feed Email

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).