Articole recente

Comentarii recente

In sfarsit, Clickbank accepta comercianti si din Romania

Clickbank, cel mai mare comerciant de produse digitale din intreaga lume accepta in sfarsit si romanii. Fapt excelent din punct de vedere al evolutiei afacerilor online din Romania.

Clikckbank este o firma fondata in 1998 si cum am spus si mai sus, este cel mai mare comerciant de produse digitale din intreaga lume. Ofera clientilor o gama variata de produse de la carti electronice pana la software.

Are in portofoliu peste 10.000 de produse si peste 100.000 de afiliati, iar in fiecare zi onoreaza in jur de 20.000 de comenzi in 200 de tari din intreaga lume.

Si cum ma ajuta pe mine?

Mai mult, decat ai putea imagina. Mai ales, daca ai deja o afacere online sau ai de gand sa faci una. Daca vrei sa vinzi propriul tau produs digital sau vrei sa intri in affiliate marketing, atunci Clickbank a fost facut pentru tine. Pentru inscriere si mai multe informatii click aici!

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).