Articole recente

Comentarii recente

Idei de SEO pentru bloguri - partea I -



Initial conceput a fi ceva de genul unui jurnal online pentru indivizi, blogul a devenit o alta unealta prin care afacerile pot sa se faca cunoscuti pe internet. In momentul de fata blogurile nu sunt folosite numai pentru scopul de a publica ideile, ci mai mult pentru ceea ce inseamna SEO, adica optimizarea motoarelor de cautare. Expertii folosesc blogurile pentru a mari ranking-ul sit-urilor Web in motoarelor de cautare.

O chestie interesanta despre bloguri este ca oricine poate sa creeze si sa mentina una. Ceea ce face ca un blog sa aiba succes mai mare decat ceilalti este un grup de cititori tinta, care sunt interesati de acel continut. Desigur, n-o sa strice, daca blogger-ul (persoana care mentine blogul) navigheaza pe net din cand in cand si face legatura cu alte sit-uri si bloguri (schimb de lincuri).

Blogerii de azi se gasesc intr-o situatie in care nu numai ca pot sa scrie si sa publice gandurile si ideile gratis, dar cateodata sunt si compensate de eforturile depuse. Acest lucru este din cauza ca una din tehnicile SEO este crearea unui continut bogat in cuvinte cheie, ceea ce cauta si motoarele cand e vorba de page ranking.

Iata cateva idei, prin care poti face din blogul tau o unealta efectiva de SEO

1. Alege un subiect (si tine-te de el)

Cele mai multe bloguri nu castiga niciodata o tabara fidela de cititori din simplul motiv, ca au o amestecatura de idei ale scriitorului fara o tema coerenta, care sa tina intreg blogul laolalta. In cazul in care bloggerul scrie cu scop de jurnal, nu este nici o problema, dar cand scrie pentru public, trebuie sa stie tema.

Voi continua in curand...

© Emil Gocsi

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).