Articole recente

Comentarii recente

Cum poti genera trafic folosind metode gratuite?


Traficul Web inseamna fluxul de vizitatori care intra pe sit-ul tau. Cu cat traficul este mai mare, cu atat creste sansa ta de a avea profit. Altfel spus traficul este singele sau aerul unui sit. Fara trafic pur si simplu moare. Din aceasta cauza cred ca tema respectiva este foarte esentiala pentru toti interesati de internet marketing.

Nici un sit nu poate sa existe mult fara a avea un trafic continuu si n-are sens sa ai o pagina pe care nimeni nu o viziteaza. Proprietarii unui sit comercial sunt in afacere din cauza ca fac profit din trafic. Nici cel mai optimizat sit n-o sa aiba succes fara aceasta miscare esentiala.

Si pentru ca este atat de important, m-am gandit ca ar fi bine sa impart cateva metode gratuite care genereaza trafic. Sunt multe cai de a aduce vizitatori si cele mai multe dintre ele chiar iti garanteaza un curs continuu de vizitatori. Iata cele mai bune metode gratuite folosite si de mine:

Forumuri

Cauta forumurile aceea, care au teme asemanatoare sit-ului tau. Incepe cu studierea temei in discutie si cu intrebarile puse. Discutia poate sa-ti deie raspunsuri si la intrebarile tale. Intotdeauna inainte de a posta, verifica, daca este posibil sa pui lincul sit-ului tau in semnatura. Pentru ca nu toate forumurile sunt de acord cu acest lucru. Fii atent ca nu cumva sa faci reclama si altor sit-uri, risti sa fii dat afara.

Creaza continut propriu si original

Poti publica continut sau un articol in mai multe situri web, deja si pe internetul romanesc. Nu demult am gasit din intamplare sit-ul Info-portal.ro pe care recomand tuturor interesati de publicarea articolelor in scopul de a face trafic. De obicei aceste sit-uri sunt gratuite.

Tema articolelor pe care le scrii, trebuie sa se lege de tema sit-ului tau pe care vrei sa promovezi in acest fel. Pune cunostita ta acumulata in fiecare articol. Acest lucru o sa-l incurajeze vizitatorii tai sa revina pe sit. Si nu uita sa pui la capatul fiecarui articol o semnatura despre tine si linkul sit-ului tau. Un exemplu pe care folosesc pentru blogul meu este:

--------------------
© Emil Gocsi
Puteti gasi mai multe articole, informatii si oportunitati de afaceri pe blogul meu. Pentru a vizita, dati click aici:
http://marketingpenet.blogspot.com/

Despre aceasta tema am scris mai detaliat in articolul urmator >>aici<<.

Schimb de linkuri

Si aceasta metoda este destul de buna. Poti contacta sit-urile, care au teme asemanatoare sit-ului tau si poti adresa o intrebare catre ei daca vor sa shimbe linkuri cu tine. Pentru ca si ei au nevoie de trafic, de obicei sunt de acord si fac shimb cu tine. Exceptii sunt, mai ales "greii", care au un page rank inalt si nu vor sa te ajute. Dar nu te dezamagi, dute mai departe si foloseste-te de aceea, care sunt dispusi sa-ti fie parteneri.

Newsletter sau lista de email

Daca ai vizitatori care vin pe sit regular, trebuie sa dai o posibilitate de a se inscrie la lista ta de email. Prin aceasta lista poti trimite un newsletter regular, saptamanal sau lunar, prin care tii legatura cu ei, impartasesti cunostintele tale, intaresti increderea lor in tine si nu in ultimul rand trimiti oferte despre serviciile sau produsele tale. Pot recomanda sistemul Free Autobot, pe care-l folosesc de mai multi ani. Este un sistem destul de bun si mai ales gratuit.

Deocamdata atat, dar mai revin pe tema. Pana atunci spor la treaba si multi vizitatori.

© Emil Gocsi

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).