Articole recente

Comentarii recente

Online Business Forum Tg. Mureş

O veste buna pentru mureseni.

În data de 24 noiembrie 2009, la Hotel Continental (sala de conferinţe), va avea loc primul eveniment dedicat afacerilor pe Internet din Târgu-Mureș.

Comunicarea şi poziţionarea pe Internet

Organizată de Fundaţia Post Privatizare (FPP) și Underclick.ro, conferința își propune să concentreze, în 5 ore, principiile și ecuațiile business-ului modern făcut cu ajutorul tehnologiilor și al Internetului. Evenimentul este deschis întreprinderilor mici şi mijlocii și antreprenorilor care vor să dea valoare inițiativelor lor de afaceri prin intermediul Internetului.

Conferinta de la Târgu Mureș este ultima din programul-pilot iniţiat în 2009 si va avea o particularitate, şi anume aceea că este o îmbinare cu workshopurile, un concept pe care îl vom urma în 2010. Companiile care vin la eveniment vor avea parte de studii de caz concrete şi vor pleca cu acces la documente care, sperăm noi, le va schimba modul de a face afaceri prin Internet.

Participarea este gratuită, pe baza unui formular de înscriere. Ulterior completării acestuia, participanţii vor primi invitaţia la eveniment prin e-mail. Invitaţia trebuie prezentată la sosirea la conferinţă.

Sper sa ne intalnim cu mai multi dintre voi.


Voi incerca sa fiu si eu acolo.

Emil Gocsi | MarketingPeNet.com

MarketingPeNet.com-Ca să-ţi crească afacerea si profitul is wearing Blue Weed by Blog Oh! Blog | To Blogger by Gre at Template-Godown | Entries (RSS) and Comments (RSS).